1. Lakossági érdeklődés

Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal (Ügyfélszolgálati csoport)
Telefon: +36 1 462-3120
E-mail: varoskartya@erzsebetvaros.hu


2. Vállalkozói érdeklődés

Magyar Kedvezményhálózat Kft.

Telefon: +36 20 4996 446 / +36 1 950 5094
E-mail: info@kedvezmeny.hu
Weboldal: www.kedvezmeny.huKérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy Ön értesülhessen elsőként legújabb akcióinkról, legfrissebb kiadványainkról és az aktuális kedvezményekről.

* a csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges

Név * : 
E-mail cím * : 
Felhasználási feltételek : 

A hírlevélre történő feliratkozás során tudomásunkra jutott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek betartásával.

Tájékoztatjuk, hogy Ön személyes adatai kezeléséről az info@erzsebetvaros.hu címen tájékoztatást kérhet, továbbá kérheti azok helyesbítését, törlését, továbbá a www.erzsebetvaroskartya.hu honlapon jelezheti leiratkozási szándékát. Adatainak feltöltése egyben személyes adatainak kezeléséhez való hozzájárulását is jelenti, továbbá hozzájárul ahhoz, hogy értesítést kapjon az Erzsébetváros Kártya program kedvezményes ajánlatairól, akcióiról és új elfogadóhelyeiről.

Adatait Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata érdekeltségi körén kívül álló, illetéktelen személyeknek nem továbbítja, nem hozza nyilvánosságra, és azokat csak saját promóciós akcióihoz kívánja felhasználni.

Jogsértés esetén a lakóhely vagy tartózkodási helye szerint illetékes bírósághoz fordulhat, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökének segítségét is (dr. Péterfalvi Attila NAIH elnök, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. Postacím: 1530 Budapest, Pf.:5.)

Elfogadom a Felhasználási feltételeket : Leiratkozás

Az alábbi részben amennyiben szeretne leiratkozni hírlevelünkről, írja be e-mail címét és nyomja meg a "Leiratkozom" gombot!

E-mail cím : 

Adatvédelmi Tájékoztató