TÁJÉKOZTATÓ ELFOGADÓHELYEK RÉSZÉRE


Mi az Erzsébetváros Kártya?

Komplex, több funkció lehetőségét magában hordozó kedvezmény kártya. Célja, hogy kedvezményes vásárlás és szolgáltatás igénybevételének lehetőségével segítse a kerület lakosait, élénkítse a gazdasági folyamatokat, kerületen belül tartsa a fogyasztást és erősítse a lokálpatriotizmust.


Hogyan növeli az Erzsébetváros Kártya a forgalmat?

Az Erzsébetváros Kártya kedvezményei ösztönzik a lakosokat a helyszínek felkeresésére a kedvezmény mértékének arányában. Minél szélesebb körű kedvezményt kínál egy-egy partner, annál keresettebb a kártyabirtokosok körében.


Milyen konkrét előnyökkel jár az Erzsébetváros Kártya partnerség?

Az Erzsébetváros Kártya partnere:

  • egy válogatott és hivatalos kerületi szolgáltatói kör részévé válik,
  • megjelenési lehetőségekhez jut:
    • az Önkormányzat által kiadott Erzsébetváros Kártyakatalógusban,
    • az Erzsébetváros Kártya program hivatalos weboldalán,
    • időszaki kiadványokban,
    • elektronikus levélben.

Az Erzsébetváros Kártya egy NFC-chippel ellátott kártya, amelyet egy egyszerű kártyalehúzó rendszer segítségével lehet működtetni. A kártyalehúzó készüléket az üzemeltető térítésmentesen biztosítja a csatlakozó Elfogadó partnerek részére.


Milyen feltételekkel lehet csatlakozni az Erzsébetváros Kártyához?

A csatlakozás feltétele a termékek, szolgáltatások árából az elfogadóhely által meghatározott kedvezmény nyújtása minden érvényes Erzsébetváros Kártyával rendelkező vásárló részére. A kedvezményes áruk körét és a kedvezmény mértékét elfogadóhely üzletpolitikája szerint határozza meg, melyről a kártyatulajdonosok a rendszeresen megjelenő Erzsébetváros Kártyakatalógusból és a jelzett internetes felületekről tájékozódhatnak.


Erzsébetváros Önkormányzatának szerződéses partnere a Magyar Kedvezményhálózat, az Erzsébetváros Kártya a +Discount kártyacsalád tagja.


A Magyar Kedvezményhálózathoz történő elfogadóhelyi csatlakozásról az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Magyar Kedvezményhálózat Kft.

Telefon: +36 20 4996 446 / +36 1 950 5094

E-mail: info@kedvezmeny.hu

Weboldal: www.kedvezmeny.hu

Adatvédelmi Tájékoztató